ИЗБЕРЕТЕ ГО ИДЕАЛНИОТ СЕРВЕР ПАКЕТ ЗА ВАС

Хардверот го поставуваме во Вашите канцеларии и Вие имате целосна контрола врз него

Golden

Целосен серверски пакет за Вашата фирма.
Составување на машина за оптимизирано работење на Вашиот сервер, инсталација и оптимизација на Zentyal серверот.

Platinum

Надоградба на Вашата машина за оптимизирано работење со Zentyal серверот.

Emerald

Доколку веќе поседувате оптимизирана машина и се што Ви е потребно е инсталација на Zentyal серверот и поврзување на истиот за вашата мрежа овој пакет е за Вас.

 Кои сме ние

Кои сме ние

Ефект плус е фирма чија специјалност се темели на 15 години професионално работно искуство со стремеж за постојан развој и следење на последните стандарди во професијата во која се афирмира нашиот интегритет.

Високото ниво на професионалност го докажуваме преку нашите услуги: ревизија, сметководство, даночен консалтинг, советодавни услуги,едукативни тренинг програми и сега преку нашите custоm-изирани хардверски и серверски решенија за вашиот бизнис. Нашата цел е да бидеме достапни за нашите корисници и да обезбедиме најдобар квалитет на нашите услуги. Се стремиме нашето постоење и ангажирање да го засноваме на хумани вредности, принципи и технологии и да растеме заедно со вас, како наши клиенти.

Дозволете нашите професионални услуги да допринесат во креирање на вашиот успех!

Our Team

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Albert Jacobs
Albert Jacobs
Founder & CEO
Tonya Garcia
Tonya Garcia
Account Manager
Linda Guthrie
Linda Guthrie
Business Development

Имаш прашања? Контактирај не!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Latest news